OM MIG

kvinden med angst


Igennem de 37 år jeg nu har været på denne jord, har jeg været så heldig at opleve en masse af livets facetter, både gode og dårlige.

De sidste 10 år har jeg været syg i systemet og aldrig rigtig kommet helt op og stå på mine ben. Det er endt i en generaliseret angst, der har været utrolig invaliderende.


Men jeg tror på at når man taler til universet, så bliver man hørt .


Universet ville, at jeg skulle booke et sæde til foredraget “slip angsten – grib livet” og ganske få dage inden få muligheden for at dykke ned i den vidunderlige verden, der hedder metakognitiv terapi, som det tidligere nævnte foredrag så handlede om, uden jeg var helt klar over det. Den her terapiform fungere bare for mig og jeg har været min del igennem af tilbud og terapeuter.


Den her hjemmeside skal være pusterum for mine refleksioner og min udvikling, for jeg føler at jeg står for foden af det kæmpe bjerg jeg har prøvet at bestige i så mange år og nu smuldre det ligeså langsomt for fødderne af mig og DEN følelse er fucking fantastisk og den vil jeg rigtig gerne dele i håb om at det kan være med til at ændre en anden persons liv ligeså meget som det har gjort for mig.

Jeg er ikke super stærk i grammatik osv. men hvorfor skulle det holde mig tilbage? Jeg skriver som regel i øjebliksbilleder og følelser og jeg håber at det kan bringe stof til eftertanke eller i hvertfald følelsen af varme og fællesskab, når du læser med her.


Tusind tak for din tid.Sammen men adskilt

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes